Politica de anulare/reprogramare consultații

Plata consultațiilor se face în avans și se achită conform facturii. Consultațiile neplătite în avans nu constituie o obligație pentru prestator (La pieptul mamei SRL) și vor fi onorate la discreția acestuia.

Anularea consultatiilor se poate face cu cel putin 3 zile inainte de consultatie. Nerespectarea acestei constrângeri conduce către pierderea de către beneficiar a sumei aferente consultației, plătită conform facturii către prestator.

Reprogramarea consultațiilor este posibilă o singură dată și trebuie facută cu cel puțin 3 zile în avans față de programarea stabilită. Data finală (cea agreată de comun acord în urma cererii de reprogramare) este supusă condițiilor din această politică și nu mai poate fi modificată. Data reprogramării trebuie sa fie stabilită de comun acord la mai puțin de 7 zile după programarea inițială.

Dacă există anumite situații imprevizibile, care sunt dincolo de controlul dumneavoastra, care vă determină să reprogramați sau să anulați o consultație – acestea trebuie anunțate în scris, în cel mai scurt timp posibil și dovedite prin acte/înscrisuri oficiale puse la dispoziția prestatorului.

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button