0743LAPTIC – Consiliere Alaptare

0743LAPTIC – Alapteaza-l pe cel mic
– Consiliere Gratuita prin Telefon –

Sunt Adina Popov, mamă, farmacist și consultant în lactație certificat internațional.

In 2020 am reusit inaugurarea cu succes a unui nou proiect dedicat sustinerii alaptarii.

Prin Asociația mea – La pieptul mamei, am pus bazele hotline-ului 0743LĂPTIC – 0743527842 – astfel încât tu să reușești să îi oferi copilului tău TOT ce este mai BUN – LAPTE MATERN.

Un numar de telefon disponibil oricui din tara si strainatate pentru a pune intrebari si a afla raspunsuri cu privire la problemele intalnite in alaptare.

Dacă ai o întrebare legată de alăptare sau ești în dificultate și nu știi ce să faci – îți oferim consultanță în alaptare gratuită, zilnic, la numărul de telefon 0743527842.

Alăptarea este un drept fundamental al copilului. Și al mamei. Noi, echipa de specialiști La pieptul mamei, te susținem, dragă mamă, prin toate canalele de comunicare să îți atingi obiectivele în alăptare.

Alăptează, copilul tău îți va fi recunoscător!

Prezentare 0743LAPTIC – Interviu Adina Popov
– VIDEO din cadrul emisiunii “Buna Dimineata, Constanta” –

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button