Programează o consultație IBCLC online

Folosește formularul de mai jos pentru a trimite o cerere de programare pentru o consultație online.

Cum decurge o consultație online?

Pentru a susține consultația vom folosi o platformă pentru conferințe video encriptată care îți este la îndemână: Whatsapp, Skype, Google Meet. Calitatea audio-video este foarte bună și din experiență rezultatele sunt la fel de bune ca ale unei consultații față în față.  

Fiecare consultație începe cu anamneză (o analiză a istoricului și detaliilor specifice diadei mamă-copil) – acestea se consemnează într-o fișă de consultație pentru referință ulterioară (complianță GDPR) și îmi permit să obțin o imagine de ansamblu.

Poziționarea și atașarea vor fi demonstrate cu ajutorul unui manechin bebe și a unui sân de silicon.

La sfârșitul consultației veți primi materiale video și de citit care să consolideze înțelegerea informațiilor proaspăt învățate.

Îți recomand să ai pregătită o listă de întrebări dinainte pentru a folosi eficient timpul disponibil.

Vom urmări împreună evoluția folosind video-uri pe care mi le vei trimite după consultație pentru a face follow-up și a-ți oferi feedback.

Durata consultației este de aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă recomand să găsiți un loc liniștit fără întreruperi unde să vă puteți concentra atenția. Încurajez să invitați și partenerul să participe.

Lasă grijile, corpul tău este creat pentru a alăpta.

Formular solicitare programare consultație

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Transmite

Dacă dorești să achiți online cu cardul, poți folosi următorul link. Plata cu cardul este procesată de către PayPal iar valoarea de achitat este de 55 eur. Valoarea consultației poate fi plătită de pe orice card, indiferent de moneda în care aveți contul. Puteți efectua plata cu cardul și fără a avea un cont PayPal.

Plătește cu cardul pentru consultația online folosind butonul de mai jos

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button