Tot ce trebuie să știi despre o consultație în alăptare

Bună draga mea. 

Ești aici pentru că ai decis deja că ai nevoie de ajutor. Instinctul tău matern îți spune că este momentul să rezolvi ce vă ține pe loc astfel încât povestea ta de alăptare să fie una de succes. Felicitări, te afli unde trebuie! Laptele matern este super-puterea ta!

Probabil că te întrebi cum arată o consultație și ce pot face eu pentru voi. Pe scurt, vă ajut să depășiti obstacolele pe care le întâlniți, astfel încât să poți alăpta exclusiv, liniștită, fără durere și cu încrederea că bebelușul tău se alimentează corespunzător și primește suficient lapte.

Am oferit consultații fizic și online la peste 1000 de mame din România, Europa, America și Asia care au apelat la mine pentru a rezolva probleme variate cum ar fi: durere în timpul alăptării, lactație insuficientă, copii care nu se atașează deloc sau scapă sânul, nu cresc în greutate corespunzător graficelor de creștere, inclusiv situații care pot apărea pe parcursul alăptării: reflux, canale blocate, mastită sau abces mamar. Când povestea lor de alăptare s-a apropiat de final le-am sprijinit pe drumul înțărcării cu blândețe.

Alăptarea este pasiunea mea, de la începutul formării mele am investit foarte mult în cursuri organizate de cei mai buni specialiști pentru a mă asigura că pot să ofer mamelor rezolvări chiar și pentru cele mai complexe situații. Poți să te informezi despre pregătirea mea accesând secțiunea Certificări de pe site-ul meu.

Am obținut una din cele mai valoroase certificări pentru abilitare orală a copiilor, devenind unul din cei 7 specialiști din Europa care pot adresa probleme complexe de supt: https://www.ibclcmasterclass.com/europe.

Pentru a vedea cum am ajutat alte mame, la fel ca tine, să alăpteze te invit să citești recenziile pe site sau pe paginile de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC.

Care e procesul din spatele unei consultații? 

Uite pașii pe care îi urmăresc: pe parcursul unei ore și jumătate evaluez istoricul mamei și al copilului, anatomia orală și cranio-facială, statusul nutrițional al copilului și al mamei și ofer soluții personalizate diadei mamă-copil.

Pentru a mă asigura că au depășit toate obstacolele, invit toate mamele care au participat la consultație în grupul VIP unde urmăresc îndeaproape rezolvarea problemelor lor. 

Vom parcurge toți acești pași într-un ritm confortabil pentru voi – astfel mă asigur că te pot ghida spre rezultatul dorit.

La sfârșitul consultației veți primi materiale video și de citit care să consolideze înțelegerea informațiilor proaspăt învățate.

Pentru problemele simple sau întrebările punctuale – ofer o consultație rapidă, scurtă, ce durează până la 30 minute.

Consultația se achită în avans prin transfer bancar, cu cardul pe site sau în contul PayPal și se emite factură.

Celulele copilului tău se formează folosind informația genetică și nutrienții din alimentația sa. Când alăptezi exclusiv copilul, el va fi format doar din celulele tale, până la diversificare. Din lapte matern. Tu alegi din ce lapte vrei să crească copilul tău.

Programează o consultație achitând prin una din metodele de plata de mai jos iar apoi scriind un mesaj la numărul de telefon 0752 063 393 sau către paginile de Facebook La pieptul mamei sau Adina Popov IBCLC.

Succes. Sunt aici oricând ai nevoie de mine. 🙂

După 2 săptămâni în SUA pentru definitivarea pregătirii profesionale și Săptămâna mondială a alăptării cu evenimente zilnice, gratuite pentru părinți, în perioada 11-17 august voi fi în vacanță.
Toate consultațiile pe care le veți achiziționa pe site în perioada 8-17 august vor fi programate începând cu 18 august, în ordinea achiziționării și conform disponibilității programului de lucru.
Sunteți cei mai tari părinți! Vă mulțumesc!

Prețuri

*Consultația de 30 de minute este utilă DOAR în cazul în care ai întrebări punctuale sau ai nevoie de follow-up suplimentar față de cel inclus în consultația de 90 de minute. Întâlnirile inițiale, cele în care voi face evaluarea situației voastre, sunt posibile exclusiv în cadrul consultațiilor de 90 minute.

Pentru a susține consultația vom folosi o platformă pentru conferințe video encriptată care îți este la îndemână: Whatsapp, Skype, Google Meet. Calitatea audio-video este foarte bună și din experiență rezultatele sunt la fel de bune ca ale unei consultații față în față.  

Plata cu cardul se realizează dând click pe unul din cele trei linkuri de mai sus și urmărind pașii din magazinul online. Mai jos ai doua metode alternative de plată – Paypal și transfer bancar.

*Pentru deplasările în afara orașului Constanța se percepe o taxă suplimentară, în funcție de distanță și timpul petrecut pe drum.
– distanțele între 10 și 15 km – 100 lei (ex. Cumpăna, Ovidiu, Lazu, Mamaia Sat, Palazu etc.)
– distanțele între 15 și 20 km – 150 lei (ex. Năvodari, Lumina, Agigea, Eforie Nord, Valu lui Traian etc.)
– distanțele între 20 și 25 km – 200 lei (ex. Murfatlar, Eforie Sud etc.)

Citește termeni și condiții aici.

Achita prin Transfer Bancar folosind următoarele date:

Nume: LA PIEPTUL MAMEI SRL

IBAN: RO70INGB0000999909644070

Detalii tranzactie: servicii consultanta 

Pentru facturare sunt necesare următoarele date: nume complet, CNP si adresa.

Plata Paypal

Dacă dorești să achiți online prin Paypal. Plata cu cardul este procesată de către PayPal iar valoarea de achitat este de 70 eur. Valoarea consultației poate fi plătită de pe orice card, indiferent de moneda în care aveți contul. Puteți efectua plata cu cardul și fără a avea un cont PayPal.

Plătește cu cardul pentru consultația online folosind butonul de mai jos

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button