Programează o consultație – alăptare, diversificare, înțărcare, reabilitare orală, evaluare reflexe arhaice

Bună draga mea, 

Ești aici pentru că ai decis deja că ai nevoie de ajutor. Instinctul tău matern îți spune că este momentul să rezolvi ce vă ține pe loc, astfel încât povestea ta de alăptare să fie una de succes. Felicitări, te afli unde trebuie – sunt unul din cei mai buni consultanți în alăptare din Europa la momentul actual! Laptele matern este super-puterea ta!

Probabil că te întrebi ce presupune o consultație și ce pot face eu pentru tine și bebelușul tău. Pe scurt, vă ajut să depășiți obstacolele pe care le întâlniți, astfel încât să poți alăpta exclusiv, liniștită, fără durere și cu încrederea că bebelușul tău se alimentează corespunzător și primește suficient lapte.
Excelența este o investiție – poți observa că prețurile serviciilor mele sunt mai mari cu 100 de lei față de media pieței. Serviciul pe care îl primești apelând la mine este rezultatul a 15 ani de studiu și peste 20.000 euro investiți în specializări și cursuri. Poți consulta aici certificările mele. Află cine sunt și cum lucrez. Lucrez adesea cu părinți care se află la a 3-a experiență cu un consultant, de fiecare dată sunt impresionați de modul în care decurge consultația și cât de detaliată este, chiar dacă a fost online iar celelalte au fost în persoană. Apelând la mine ai cele mai mari șanse să rezolvi orice dificultate cu care te confrunți în alăptare și creșterea copilului tău.

Prețuri

Consultație online 1 oră250 lei
Consultație online 2 ore450 lei
Consultație la domiciliu (Constanța) sau la cabinet (în Constanța) 550 lei
Consultație de 30 de minute*145 lei

Mai mult de 1000 de mame din România, Europa, America și Asia au apelat până acum la o consultație cu mine pentru a rezolva probleme variate, precum:

 • durerea în timpul alăptării
 • lactația insuficientă
 • copilul care nu se atașează deloc sau scapă sânul
 • copilul care nu crește în greutate corespunzător graficelor de creștere
 • intoleranțe, alergii alimentare
 • reabilitare orală pre- și post- frenectomie în cazul identificării unui fren restrictiv
 • preferința pentru a se hrăni dintr-un singur sân
 • situații care pot apărea pe parcursul alăptării: reflux, canale blocate, mastită sau abces mamar
 • diversificare și autodiversificare
 • iar atunci când povestea lor de alăptare s-a apropiat de final, le-am fost alături și pe drumul înțărcării cu blândețe.

Alăptarea este pasiunea mea, așa că, încă de la început, am investit foarte multe resurse în formare și educație. Asta a inclus participarea la cursuri organizate de cei mai buni specialiști în domeniul lactației și alăptării, pentru a putea oferi rezolvări mamelor aflate chiar și în cele mai complexe situații.

Astfel, am obținut una din cele mai valoroase certificări pentru abilitare orală a copiilor, devenind unul dintre cei 7 specialiști din Europa care pot adresa probleme complexe de supt: https://www.ibclcmasterclass.com/europe.

Dacă vrei să cunoști mai multe despre pregătirea și evoluția mea ca și consultant în lactație certificat internațional, poți găsi toate informațiile de care ai nevoie în secțiunea Certificări.

Iar dacă vrei să cunoști și experiențele altor mame și modul în care am reușit să le ajut să alăpteze, ai la dispoziție recenziile lor chiar aici pe site sau pe paginile de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC.

Care e procesul din spatele unei consultații în alăptare?

Iată care sunt pașii pe care îi urmăresc pe parcursul unei consultații, timp de aproximativ 2 ore:

 • evaluez istoricul mamei și al copilului
 • evaluez anatomia orală și cranio-facială
 • analizez statusul nutrițional al copilului și al mamei
 • ofer soluții personalizate diadei mamă-copil.

Celulele copilului tău se formează pornind de la informația genetică dobândită și folosind nutrienții din alimentația sa. Când copilul tău este alăptat exclusiv, corpul lui va fi format doar din celulele tale, până la diversificare. Adică din laptele tău matern. Iar tu ești cea care alege din ce lapte vrei să crească copilul tău.

Pentru a mă asigura că s-au depășit toate obstacolele în călătoria alăptării bebelușului tău, după consultație vei fi invitată în grupul VIP alături de toate mamele care au pornit pe acest drum, ca și tine, astfel încât să pot urmări îndeaproape rezolvarea problemelor tale. Vom parcurge împreună toți acești pași, într-un ritm confortabil pentru tine și copilul tău. Așa știu sigur că te pot ghida spre rezultatul dorit.

La sfârșitul consultației, vei primi materiale atât în format fizic, cât și video, care te vor ajuta să consolidezi înțelegerea informațiilor proaspăt învățate.

Pentru probleme simple sau întrebări punctuale, poți beneficia de o consultație rapidă, ce poate dura până la 30 minute.

Sunt aici când ai nevoie de mine!

Programează o consultație achitând prin una din metodele de plata de mai jos iar apoi scriind un mesaj la numărul de telefon 0752 063 393 sau către paginile de Facebook La pieptul mamei.

Pentru consultațiile online vom folosi o platformă criptată pentru conferințe video și o poți alege pe cea care îți este cea mai la îndemână: Whatsapp, Skype, Google Meet. Din experiențele avute până acum, calitatea audio-video este foarte bună și rezultatele sunt la fel de optime ca și cele obținute dintr-o consultație față în față.

Consultația se achită în avans, prin transfer bancar, cu cardul pe site sau în cont PayPal. Pentru fiecare consultație achitată vei primi factură.

Alege una din metodele de plată de mai jos și programează o consultație. Apoi trimite-mi un mesaj la numărul de telefon 0752 063 393 sau pe una din paginile de Facebook La pieptul mamei.

Poți plăti cu cardul dând click pe unul dintre cele trei linkuri de mai sus și urmărind apoi pașii din magazinul online. Mai jos ai și două metode alternative de plată – Paypal și transfer bancar.

Prețuri

Consultație online 1 oră250 lei
Consultație online 2 ore450 lei
Consultație la domiciliu (Constanța) sau la cabinet (în Constanța) 550 lei
Consultație de 30 de minute*145 lei

*Consultația de 30 de minute este utilă DOAR în cazul în care ai întrebări punctuale sau ai nevoie de follow-up suplimentar față de cel inclus în consultația inițială. Întâlnirile inițiale, cele în care voi face evaluarea situației voastre, de dinaintea sarcinii până acum, în perioada alăptării, sunt posibile exclusiv în cadrul consultațiilor de 60 sau 120 minute.

*Pentru deplasările în afara orașului Constanța se percepe o taxă suplimentară, în funcție de distanță și timpul petrecut pe drum.
– distanțele între 10 și 15 km – 100 lei (ex. Cumpăna, Ovidiu, Lazu, Mamaia Sat, Palazu etc.)
– distanțele între 15 și 20 km – 150 lei (ex. Năvodari, Lumina, Agigea, Eforie Nord, Valu lui Traian etc.)
– distanțele între 20 și 25 km – 200 lei (ex. Murfatlar, Eforie Sud etc.)

Citește termeni și condiții aici.

Achita prin Transfer Bancar folosind următoarele date:

Nume: LA PIEPTUL MAMEI SRL

IBAN: RO70INGB0000999909644070

Detalii tranzactie: servicii consultanta 

Pentru facturare sunt necesare următoarele date: nume complet, CNP si adresa.

Plata PayPal

Dacă dorești să achiți online prin Paypal, plata cu cardul este procesată de către PayPal iar suma totală pe care o ai de achitat este de 85 de euro. Poți plăti consultația folosind orice card, indiferent de moneda în care este deschis contul tău bancar. De asemenea, poți efectua plata cu cardul prin PayPal fără a fi nevoie să-ți creezi un cont PayPal personal.

Plătește cu cardul prin Paypal consultația online folosind butonul de mai jos

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 15 august


This will close in 20 seconds

Call Now Button