Galerie FOTO

Cateva dintre imaginile surprinse de-a lungul timpului in diversele activitati La Pieptul Mamei.

FOTO Grupul de Suport in Alaptare


FOTO Asociație – implicare socială, donații, voluntariat etc


FOTO Consultații în Alăptare


CERTIFICĂRI ADINA POPOV CONSULTANT IBCLC

A deveni un consultant în alăptare la standardele pe care mi le doresc înseamnă o călătorie care nu se oprește la prima diplomă.

Așa că, aici veți găsi mereu pașii călătoriei mele în a deveni acel consultant pe care eu mi l-aș dori pentru mine. Fiecare certificat înseamnă responsabilitate pentru activitatea mea, iar aptitudinile pe care le dobândesc la fiecare curs mă ajută să pot consilia familia la standarde actuale. Respectul și credibilitatea pe care le-am câștigat de-a lungul timpului vin, sunt sigură, și din profesionalismul pe care educația continuă ți-l impune și în care cred cu tărie.

Educația mea vine la pachet cu gândire critică, în practică, asta se traduce în a găsi mereu soluțiile și informațiile potrivite din surse de încredere. Astfel mă simt mereu pregătită să vă ajut în a crea acel echilibru necesar între dorințele și preferințele voastre de creștere a celor mici, dovezile științifice din toate experiențele anterioare.

Iar toate astea au un singur scop: să fiți acei părinți siguri că au făcut cea mai bună alegere pentru ei și copilul lor.

Succes în alăptare!

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button