De Crăciun, fii alături de copiii din Spitalul Județean Constanța

campanie donatii craciunul copiilor spitalul judetean constanta

CAMPANIE DE DONAȚII organizată de Asociația La Pieptul Mamei – DECEMBRIE 2022.

Iată-ne iar în luna cadourilor. Așa cum deja ne este obiceiul, la începutul lunii decembrie ne punem în pielea spiridușilor lui Moș Crăciun și căutăm un loc unde să aducem bucurie celor mai puțin norocoși.

Anul acesta vom merge la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde vrem să le oferim cadouri copiilor ce sunt internați în perioada sărbătorilor, dar și să donam echipamente necesare Secției de Pediatrie.

Nu este ușor să rămâi doar cu amintirea negativă a bolii și a spitalizării în această perioadă care ar trebui să fie una de veselie. De aceea, noi încercăm să aducem un zâmbet și o alinare părinților și copiilor internați, cu ajutorul unor mici cadouri (încercăm să donăm peste 100 de pachete pentru copii).

De asemenea, dorim să ajutăm pe termen lung părinții și copiii care vor fi internați pe secția de Pediatrie a spitalului, prin donarea unor echipamente care vor ajuta desfășurarea activităților medicale în secție, precum: nebulizatoare, pulsoximetre, termometre etc.

Vă invităm să vă alăturați nouă donând orice sumă în contul IBAN de mai jos (orice donație primită în această perioadă va fi folosită pentru Spitalul Județean Constanța):
IBAN (lei): RO14INGB0000999909645175
TITULAR: ASOCIATIA LA PIEPTUL MAMEI
DETALII PLATA: Copii
SAU în contul de euro PayPal apasand butonul galben de mai jos:

Campania de strângere de donații pentru Spitalul Județean Constanța se încheie pe 20 decembrie 2022. Apoi până de Crăciun vom merge cu donațiile la spital.

VĂ MULȚUMIM! Vom reveni pe această pagină cu poze cu donațiile oferite.

MAI MULTE DETALII LA TELEFON:

Mulțumim firmelor care se implică în campanie cu sponsorizări sau produse:

_________________

IMAGINI DE LA CAMPANII DE DONAȚII ANTERIOARE ORGANIZATE DE ASOCIAȚIA LA PIEPTUL MAMEI:

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 7 mai


This will close in 20 seconds

Call Now Button