Galerie VIDEO

Cu ajutorul informatiilor publicate pe site poți învăța despre alăptare si alte subiecte conexe. Vei ințelege fiziologia, procesul, nevoile copilului în corelație cu particularitățile laptelui matern. Adaug articole si filmulete noi periodic. Citind informațiile vei știi când ai nevoie de sprijin în alăptare. Dacă ai întrebări, scrie-mi oricând pe Facebook, Whatsapp, Mail sau Suna-ma! Adina.

VIDEO Alaptarea – Mituri si Adevar:

În acest interviu am răspuns la câteva din cele mai frecvente întrebări: Cum se produce laptele matern? Ce efect poate avea folosirea biberonului asupra alăptarii? Copilul meu plânge de foame? Alăptam copilul la cerere sau la program? Cum influențează alimentația mamei laptele matern? Afectează stresul lactația? Care sunt beneficiile mamei care alapteaza?

Dacă ai nevoie de sprijin pentru alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare sau daca dorești informații despre somnul copilului alăptat – mă poți suna pentru a programa o consultație în alăptare. 


Alte Resurse VIDEO:

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 7 mai


This will close in 20 seconds

Call Now Button