La pieptul mamei în 2019

La pieptul mamei în 2019

Anul ce a trecut a fost bogat în evenimente pentru familiile care doresc să le ofere tot ce este mai bun copiilor lor – lapte matern.

Sunt onorată de încrederea pe care o primesc din rândul vostru, de bucuria cu care veniți la evenimentele pe care le organizez. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a oferi părinților și copiilor cel mai înalt standard în domeniul hrănirii naturale a copiilor.

În 2019, am:

– organizat 42 grupuri de sprijin gratuite pentru familiile din Constanța – obținut cea mai înaltă certificare din domeniul lactației umane

– participat la conferințe interne și internaționale pentru a perfecționa cunoștințele dobândite

– început voluntariatul în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Constanța, inițial ca persoană fizică, ulterior ca persoană juridică prin ONG-ul pe care l-am înființat, Asociația La pieptul mamei

– organizat proiecții de film, cursuri, seminarii, simpozioane cu scopul de informa părinții din Constanța despre alăptare și beneficiile ei

– sărbătorit săptămâna mondială a alăptării prin evenimnte zilnice în perioadă 1-7 august

– organizat târguri cu vânzare, în cadrul cărora părinții pot cumpăra unii de la ceilalți obiecte destinate îngrijirii, creșterii și distracției copiilor mici.

– fost alături de sute de părinți, astfel ei atingându-și obiectivele în alăptare

– cunoscut oameni minunați, care mi s-au alăturat în drumul conștientizării importanței alăptării

– primit sprijinul a numeroase persoane juridice care s-au alăturat demersurilor noastre de informare, conștientizare și dotarea maternității Spitalului Județean Constanța cu echipamente ce sprijină hrănirea naturală a copiilor.

Vă mulțumesc! Am planuri mari în 2020. Alături de voi. Pentru a fi la curent cu evenimentele, articolele, întâlnirile noastre, urmărește-ne pe:

Paginile de Facebook https://www.facebook.com/Lapieptulmamei și https://www.facebook.com/AdinaIBCLC

Grupul de sprijin pentru alăptare https://www.facebook.com/groups/lapie…

Site-ul www.lapieptulmamei.com

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button