Dăruiește Crăciunul 2020

Pentru mulți din comunitatea noastră ziua de astăzi a fost despre A DĂRUI și creez această postare pentru ca fiecare sa fie conștient de impactul pe care îl putem avea ÎMPREUNĂ.

Am oferit cadouri de Crăciun pentru 22 copii din 5 familii care trăiesc în condiții foarte grele în satul Ciocarlia. Doamna învățător Mihaela Botnaru este cea care face lucuri minunate pentru copiii din clasa dânsei și ne-a inspirat să le oferim bucurie acestor familii.

Detaliile tehnice ale evenimentului sunt:

– 6000 lei strânși în Asociatia La pieptul mamei din donații și sponsorizări oferite de membri și parteneri

– au fost folosiți pentru a oferi fiecărui copil un ghiozdan cu rechizite, cărți, fructe și gustari, îmbrăcăminte, jucării și articole de igienă personală

– fiecare familie a primit un coș cu produse alimentare de bază și articole de igienă corporală

– au contribuit și mulți donatori cu haine pentru copii și jucăriiVă mulțumesc mult tuturor și doresc să știți că pentru acești copii contribuția voastră are un impact major.

Privind la fotografiile de mai jos contemplați, fiți recunoscători pentru fapta buna pe care ați făcut-o și încărcați-va cu energie de Crăciun!

Până la următoarea acțiune – cu bine!

Adina Popov, mamă, consultant în lactație certificat IBCLC, președinte al Asociației La pieptul mamei

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 7 mai


This will close in 20 seconds

Call Now Button