0743LĂPTIC

0743LĂPTIC
Alăptează-l pe cel mic!
Call-center gratuit pentru succes în alăptare

Sunt Adina Popov, mamă, farmacist și consultant în lactație certificat internațional.

Prin Asociația mea – La pieptul mamei, am pus bazele hotline-ului 0743LĂPTIC0743527842 – astfel încât tu să reușești să îi oferi copilului tău TOT ce este mai BUN – LAPTE MATERN.

Dacă ai o întrebare legată de alăptare sau ești în dificultate și nu știi ce să faci – îți oferim consultanță în alaptare gratuită, zilnic, la numărul de telefon 0743527842 (0743LĂPTIC).

Alăptarea este un drept fundamental al copilului. Și al mamei. Noi, echipa de specialiști La pieptul mamei, te susținem, dragă mamă, prin toate canalele de comunicare să îți atingi obiectivele în alăptare.

Alăptează, copilul tău îți va fi recunoscător!

Te invit să urmărești paginile de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei.

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button