Postari FB

Te invit să urmărești pagina de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei pentru a afla informații importante, relevante și de actualitate despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor.

Ultimele postari pe pagina FB La Pieptul Mamei:


La pieptul mamei is in Copenhagen.

21 hours 19 minutes ago

În urmă cu 2 ani am participat la prima mea conferință internațională cu tematica "Nașterea, trauma și atașamentul" în relație cu alăptarea.
Alăptarea înseamnă mai mult decât un proces fiziologic și pentru a funcționa este nevoie de coerență emoțională între mamă și copil. Copilul oglindește starea mamei folosind neuronii oglindă, acesta fiind unul din primele mecanisme de învățare.
Având grijă de voi aveți grijă de copiii voștri. Sunt alături de voi și vă îmbrățișez cu drag!

www.facebook.com/media/set/?set=a.527156677808820&type=3

La pieptul mamei

2 weeks 1 day ago

Ți-e frică să nu ai lapte după ce naști? Te gândești că este normal ca alăptarea să doară și îți este frică de asta?
Ce-ar fi dacă ți-as spune că după ce faci cursul aceste temeri dispar și pășești cu adevărat pregătită în viața de mamă?
Alăptarea este prima interacțiune intimă directă de după naștere a copilului cu un organism viu. Este prima lui deprindere. Leagă satisfacerea nevoilor lui de mamă.
Atunci când copilul este alăptat - natura continuă ce a început în uter - fiecare celulă a corpului lui provine exclusiv de la mamă. Super tare, nu? Da - și corpul tău poate face asta!
Ne vedem on-line, vineri, pe 19 februarie de la ora 10. Eu îți voi da informații, cea mai de preț resursă a secolului 21. Pentru ca tu să fii pregătită!

La pieptul mamei

2 weeks 3 days ago

Înainte să fiu mamă am fost farmacist, dedicat pacientului, profesiei, ulterior echipelor pe care le-am condus, atât ca farmacist șef, cât și din poziția de coordonator farmacii.
La prima naștere am întâmpinat mari dificultăți în alăptare, așa că am citit toate resursele puse la dispoziție pe internet pentru a deveni și pentru mine ușor. Și am reușit. Până s-a născut cea de-a doua fetiță am acordat suport în alăptare câtorva prietene. A două oară a fost atât de lin, natural, am aplicat tot ce citisem și a funcționat.
După câteva reușite în care am pus în practica ce învățasem, am realizat că mamele au nevoie de informații concrete, reale, pe care sa se poată baza în timp ce navigă prin multitudinea de păreri emise de apropiați și nu numai. Mai au nevoie de îndrumare și de sprijin, deoarece cunoștințele cadrelor medicale în acest domeniu sunt adeseori limitate.
Așa am decis că este momentul sa mă pregătesc pentru certificarea recunoscută internațional - IBCLC (lapieptulmamei.com/wp/ce-este-un-ibclc-si-de-ce-sa-il-alegi/). Un consultant acreditat posedă un set aparte de abilități și cunoștințe dându-i posibilitatea să abordeze situațiile întâlnite într-o manieră profesionistă, oferind soluții.
A deveni un consultant în alăptare la standardele pe care mi le doresc înseamnă o călătorie care nu se oprește la prima diplomă.
Fiecare certificare înseamnă responsabilitate pentru activitatea mea, iar aptitudinile pe care le dobândesc la fiecare curs mă ajută să pot consilia familia la standarde actuale. Respectul și credibilitatea pe care le-am câștigat de-a lungul timpului vin, sunt sigură, și din profesionalismul pe care educația continuă ți-l impune și în care cred cu tărie.
Educația mea vine la pachet cu gândire critică, în practică, asta se traduce în a găsi mereu soluțiile și informațiile potrivite din surse de încredere. Astfel mă simt mereu pregătită să vă ajut în a crea acel echilibru necesar între dorințele și preferințele voastre de creștere a celor mici, dovezile științifice din toate experiențele anterioare.
Iar toate astea au un singur scop: să fiți acei părinți siguri că au făcut cea mai bună alegere pentru ei și copilul lor.
Alăptarea contează și oferă siguranță familiei.
Vă aștept cu drag.

La pieptul mamei

2 weeks 5 days ago

Grupul nostru de Facebook La pieptul mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor, Constanța este cu adevărat mișto. Avem conținut original distribuit în multe forme: evenimente săptămânale live, video-uri, articole, postări și infografice.
Discutăm despre alăptare și viața de mamă la început de drum. Invităm specialiști din fiecare domeniu și abordăm subiecte care pornesc de la sarcină, naștere, alăptare, somnul bebelușilor, babywearing, educație timpurie, și psihologie fără a ne limita la ceva anume.
Organizez întâlniri online și offline la care mamele participă cu drag de mai bine de 2 ani.
Este atât de cool și atât de bine organizat deoarece funcționăm după reguli. De aceea la aderare vă rugăm să răspundeți la câteva întrebări și să fiți de acord cu regulile grupului.
Sunt Adina Popov și am creat acest grup pentru a le oferi mamelor informație de calitate, accesibilă și filtrată de mine și colegii mei de-a lungul a mulți ani de documentare.
Mă bucur că vă doriți să fiți alături de noi. Vă primim cu drag în comunitatea noastră după ce îi veți cunoaște și accepta regulile.

La pieptul mamei

3 weeks 1 day ago

4 martie 2021, ora 10.00
Purtarea copilului, de la necesitate la modă.

Purtarea copilului în sistem se face din necesitate sau pentru că este în “trend” să deții un sistem asortat cu ținuta ta. Când și cum se poartă în sistem puteți afla în cadrul conferinței online.

Numele meu este Cleopatra Tudorache, cu peste 8 ani de experientă în consilierea legată de purtarea copiilor în sisteme și sunt consultant babywearing certificat Die Trageschule Dresden.

Purtarea bebelușului în brațe este instinctivă și naturală. La fel de naturală a fost trecerea de la purtarea în brațe, la punerea copilului în sistem de purtare, mai ales când viața cotidiană intervine și părintele vrea sa faca diverse activități și copilul sa fie aproape. Necesitatea l-a făcut pe părinte să folosească un sistem de purtare, și de aici până la a căuta sistemul care se “asortează” și se potrivește stilului de viață sau evenimentului, a fost doar un singur pas. Indiferent că este vorba de necesitate sau de modă, purtarea copilului în sistem aduce multe beneficii pentru copil și purtător, și este esențial să fie făcută în siguranța și confortabil pentru toată lumea.

#regasireainstinctuluideafiparinte #regasireainstictului #bucuriaparentingului #cumsafiiparinte #parinteinformat #parinteimplinit #manualpentrubebe #nastere #alaptare #sigurantaauto #somnulbebelusului #crestereacopilului #educatie #purtareabebelusului #educatiecublandete #dezvoltarealimbajului #comunicarecubebelusul #magiaparentingului #magiadeafiparinte

La pieptul mamei

3 weeks 2 days ago

Alergia la proteina din laptele de vacă este una din cele mai întâlnite alergii alimentare în primul an de viață.
Mamelor li se spune că alimentația lor în timpul alăptării nu trebuie să fie restricționată, cu toate acestea, în cazuri izolate copii prezintă semne de alergie la un aliment sau o grupă de alimente din dieta mamei.
Alăptarea protetejează copilul de aceste forme de alergie, cu toate acestea, simpla expunere la formulă artificială de lapte praf în primele zile de viață poate fi suficientă cât alergia să se declanșeze.
Plâns excesiv, reflux sau regurgitare, iritații, piele uscată, scaune modificate (cu mucus sau chiar sânge) - acestea pot fi semne ale unei alergii.
Medicul pediatru împreună cu consultantul îl lactație certificat internațional IBCLC sunt parte din echipa de specialiști ce are ca scop îmbunătățirea calității vieții familiei ce are un copil cu APLV.
Te așteptăm vineri de la ora 14.30 în grupul de Facebook La pieptul mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor, Constanța (veți fi acceptați în grup exclusiv după ce răspundeți la TOATE întrebările de aderare) pentru a afla detaliat semnele și simptomele care stau la baza alergiei, cum se diagnostichează ea și ce pași sunt necesari pentru a ajuta corect familiile ce se află în această situație.
Sunt Adina Popov, farmacist, consultant în lactație certificat internațional, iar vineri le voi avea alături de mine pe Dr. Oana Barbu - medic specialist pediatru și Niță Florentina - absolventă a cursului de specializare în lactație pentru a îți oferi cele mai bune informații pentru tine și copilul tău.

La pieptul mamei

3 weeks 4 days ago

2 martie 2021, ora 10.00
Alăptarea între artă și știință cu Adina Popov, farmacist, consultant în lactație certificat internațional, IBCLC

Alăptarea este prima interacțiune intimă directă de după naștere a copilului cu un organism viu. Este prima lui deprindere. Leagă satisfacerea nevoilor lui de mamă.
Atunci când copilul este alăptat - natura continuă ce a început în uter - fiecare celulă a corpului lui provine exclusiv de la mamă. Super tare, nu? Da - și corpul tău poate face asta!
Sunt Adina Popov, farmacist și consultant în alăptare certificat internațional (IBCLC). În urmă cu mai bine de 5 ani am început călătoria în viața de părinte.
Am descoperit atunci că alăptarea este un domeniu destul de gri pentru părinți. Mulți își doresc să o facă, unii cred că o fac și puțini ajung să reușească cu adevărat. Cifrele urmau să îmi susțină observația - deși Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca alăptarea să fie exclusivă până la vârsta de 6 luni și să continue până la cel puțin 2 ani - în România, un raport UNICEF din 2012 arată că rata alăptării exclusive este de 12,6%. De 5 ori mai mică decât în țările nordice și de 3 ori mai mică decât media europeană.
Alăptarea reprezintă norma biologică a speciei. Mamiferele nasc pui vii și îi alăptează. Puiul de om se naște știind să găsească sânul mamei, reflexele îl sprijină să primească cea mai prețioasă hrană din natură - LAPTELE MATERN.
Sunt foarte entuziasmată să vă prezint perspectiva mea asupra universului alăptării în unul din cele mai cool evenimente online de anul acesta adresate părinților!

#regasireainstinctuluideafiparinte #regasireainstictului #bucuriaparentingului #cumsafiiparinte #parinteinformat #parinteimplinit #manualpentrubebe #nastere #alaptare #sigurantaauto #somnulbebelusului #crestereacopilului #educatie #purtareabebelusului #educatiecublandete #dezvoltarealimbajului #comunicarecubebelusul #magiaparentingului #magiadeafiparinte

La pieptul mamei

4 weeks 1 day ago

Acest articol ți se adresează și te poate ajuta dacă:
- te pregătești să naști și ai nevoie de îndrumare și de câtiva pași pe care să îi urmezi atunci când vei avea nevoie să alăptezi pentru prima dată
- ai născut și simți că atașarea la sân mai poate fi îmbunătățită
- ai nevoie de o reasigurare că totul decurge cum trebuie.
Citește mai multe aici:
lapieptulmamei.com/wp/alaptare/pasii-atasarii-copilului-la-san/

La pieptul mamei added 4 new photos.

1 month 3 hours ago

A deveni un consultant în alăptare la standardele pe care mi le doresc înseamnă o călătorie care nu se oprește la prima diplomă.

Așa că, aici veți găsi mereu pașii călătoriei mele în a deveni acel consultant pe care eu mi l-aș dori pentru mine. Fiecare certificat înseamnă responsabilitate pentru activitatea mea, iar aptitudinile pe care le dobândesc la fiecare curs mă ajută să pot consilia familia la standarde actuale. Respectul și credibilitatea pe care le-am câștigat de-a lungul timpului vin, sunt sigură, și din profesionalismul pe care educația continuă ți-l impune și în care cred cu tărie.

Educația mea vine la pachet cu gândire critică, în practică, asta se traduce în a găsi mereu soluțiile și informațiile potrivite din surse de încredere. Astfel mă simt mereu pregătită să vă ajut în a crea acel echilibru necesar între dorințele și preferințele voastre de creștere a celor mici, dovezile științifice din toate experiențele anterioare.

Iar toate astea au un singur scop: să fiți acei părinți siguri că au făcut cea mai bună alegere pentru ei și copilul lor.

Succes în alăptare!

La pieptul mamei

1 month 1 day ago

Atunci când începi alăptarea si reușești să o faci cu succes, totul devine simplu, frumos, natural, plăcut. Cu siguranță nu conștientizezi cu adevărat că această rutină se va schimba încet-încet, rămânând în urma ei bazele solide ale atașamentului incipient.
Cum se întâmplă uneori cu schimbarea, aceasta se instalează insesizabil și ești martora uimită a creșterii copilului tău, conștientizând că vă aflați acolo, în preajma înțărcării.
Pregătește blând copilul tău, învață-l despre acest pas natural în dezvoltarea lui, participând la seminarul pentru pregătirea înțărcării blânde.
Ne vedem pe 8 februarie, de la 10.00 la curs. Vă aștept cu mare drag!

Alte Postari:

Fiecare întâlnire după concediu este un nou început. Sunt energizată de entuziasmul vostru.

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 21 august 2019

Sub sloganul ”Susținem părinții, facilităm alăptarea” în săptămâna 1-7 august ne-am întâlnit zilnic pentru a susține…

Publicată de La pieptul mamei pe Vineri, 9 august 2019

Susținem părinții – facilităm alăptarea. Sub acest slogan am sărbătorit săptămâna mondială a alăptării în 2019. Ne-am…

Publicată de La pieptul mamei pe Vineri, 9 august 2019

Va mulțumesc tuturor pentru participarea în număr atât de mare la întâlnirea de astăzi. Am încheiat săptămână mondială…

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 7 august 2019

Încheiem săptămâna mondială a alăptării cu grupul de suport (ce are loc săptămânal. Tema de astăzi este: ”Ce sfat…

Publicată de La pieptul mamei pe Marţi, 6 august 2019

Cursul de de alăptare și îngrijirea nou-născutului de vineri, 2 august, a fost organizat gratuit exclusiv cu ocazia…

Publicată de La pieptul mamei pe Sâmbătă, 3 august 2019

Acest curs a fost organizat gratuit exclusiv cu ocazia săptămânii mondiale a alăptării împreună cu: Dr. Nicoleta Șeitan…

Publicată de La pieptul mamei pe Sâmbătă, 3 august 2019

Poveștile mamelor care alăptează sau au alăptat au inspirat, motivat și determinat viitoarele mame să caute informație…

Publicată de La pieptul mamei pe Vineri, 2 august 2019

Educația continuă este cea care asigură cel mai înalt nivel de pregătire profesioniștilor.

Publicată de La pieptul mamei pe Marţi, 13 august 2019

Susținem părinții – facilităm alăptarea. Sub acest slogan sărbătorim săptămâna mondială a alăptării în 2019. În fiecare…

Publicată de La pieptul mamei pe Joi, 1 august 2019

Sunt Adina Popov, IBCLC, și sunt onorată să le fiu alături familiilor din Constanța pentru a-și atinge obiectivele în…

Publicată de La pieptul mamei pe Joi, 1 august 2019

Începând de astăzi sărbătorim săptămâna mondială a alăptării. În prima zi, vă așteptăm la Inimi colorate, începând cu…

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 31 iulie 2019

Cuplul, după naștere. Mulțumim Carmen pentru ziua de astăzi. Te mai așteptăm alături de noi. Ne-a făcut mare plăcere.

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 31 iulie 2019

Ne-a plăcut atât de mult să ne întâlnim cu Carmen Anamaria, că am rugat-o să ne fie alături și săptămâna aceasta. La…

Publicată de La pieptul mamei pe Luni, 29 iulie 2019

Publicată de La pieptul mamei pe Duminică, 14 iulie 2019

Ieri, Anda Oprea – consultant babywearing, a participat la întâlnirea noastră săptămânală pentru a face mici ajustări…

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 24 iulie 2019

Vino și află de la profesioniști din domeniul medical tot ce trebuie să știi despre alăptare și sănătatea copilului tău…

Publicată de La pieptul mamei pe Vineri, 19 iulie 2019

Miercuri, Anda Oprea – consultant în babywearing ne va vorbi despre purtarea corectă a copiilor, sisteme ergonomice și…

Publicată de La pieptul mamei pe Joi, 18 iulie 2019

Astăzi am discutat despre fotoprotecție. Am primit informații prețioase și cadouri din partea Eau Thermale Avène. Va mulțumesc tuturor pentru minunata dimineață!

Publicată de La pieptul mamei pe Miercuri, 17 iulie 2019

Susținem părinții – facilităm alăptarea. Sub acest slogan sărbătorim săptămâna mondială a alăptării în 2019. În fiecare…

Publicată de La pieptul mamei pe Vineri, 5 iulie 2019

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button