Asociația La pieptul mamei donează pompe de sân către secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Constanța

Asociația La pieptul mamei a donat în data de 6 aprilie 2021 către secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța un număr de 5 pompe de sân pentru a le ajuta pe mamele care nasc prematur sau au copii ce nu se pot atașa la sân din patologii asociate să îi hrănească cu lapte matern pentru o dezvoltare armonioasă.

Le mulțumesc societăților și celor care au donat și susțin proiectele Asociației La pieptul mamei, colegilor mei: Alexandra Badea – Logoped, Anca Bobu – Educator Montessori 0-3 ani, Anda Oprea – Consultant în siguranța auto a copiilor, Carmen Căpriță – Psiholog și Doula, Cleopatra Tudorache – Consultant Babywearing, Cristinei Mocăniță pentru donația a 10 exemplare din atât de sensibila cartea scrisă de ea Călătoria unui băiețel prin inima mamei sale.

Mulțumesc medicilor de pe secția de Neonatologie a Spitalului Constanța pentru receptivitate și pentru că susțin alăptarea.

Dacă dorești să te alături proiectelor noastre de susținere a alăptării în comunitate, precum și campaniilor umanitare organizate – poți dona în contul de mai jos:
Nume: ASOCIATIA LA PIEPTUL MAMEI
IBAN: RO14INGB0000999909645175
Detalii tranzacție: Donatie 
sau cu cardul online prin contul de PayPal aici: https://lapieptulmamei.com/doneaza/.

Sunt Adina Popov, consultant în alăptare certificat – și te invit să urmărești pagina de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei. Astfel vei fi la curent cu proiectele și activitățile Asociației.

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 7 mai


This will close in 20 seconds

Call Now Button