Alăptarea, Mituri și Adevăr

Alăptarea, mituri și adevăr – interviu Bună dimineața Constanța

În acest interviu am răspuns la câteva din cele mai frecvente întrebări: Cum se produce laptele matern? Ce efect poate avea folosirea biberonului asupra alăptarii? Copilul meu plânge de foame? Alăptam copilul la cerere sau la program? Cum influențează alimentația mamei laptele matern? Afectează stresul lactația? Care sunt beneficiile mamei care alapteaza?

Dacă ai nevoie de sprijin pentru alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare sau daca dorești informații despre somnul copilului alăptat – mă poți suna pentru a programa o consultație în alăptare. 

Te invit să urmărești pagina de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei pentru a afla informații importante, relevante și de actualitate despre alăptare și creșterea copiilor.

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile video până pe 24 iulie


This will close in 20 seconds

Call Now Button