Power-Pumping

Power pumping

#powerpumping sau #clusterpumping – ghid simplificat pentru creșterea lactației. 
Poți folosi o pompă electrică simplă sau o pompă electrică dublă. Cea dublă asigură sesiuni mai scurte, te ajută să economisești timp și este mai eficientă datorită faptului că nivelul de prolactină crește mai mult. 
Această tehnică este recomandată mamelor care alăptează, precum și celor care pompează și doresc să crească cantitatea de lapte produsă. 

Lactația scade atunci când ați avut un start defectuos în alăptare, cel mai adesea fără să îți dai seama. Această tehnică, numai împreună cu măsurile potrivite pentru tine te pot ajuta să ajungi la alăptare exclusivă. Dacă vrei să oferi copilului tău beneficiile extraordinare ale hrănirii doar cu lapte matern mă poți suna pentru a programa o consultație în alăptare. 

Te invit să urmărești pagina de facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei.

Bibliografie

Hetzel Campbell S., Lauwers J., Mannel R., Spencer B – Core Curriculum for Interdisciplinary Lactation Care

Riordan J. – Breastfeeding and Human Lactation

Watson Genna C. – Supporting Sucking Skills in Breastfeeding Infants

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button