Povestea

Înainte să fiu mamă am fost farmacist, dedicat pacientului, profesiei, ulterior echipelor pe care le-am condus, atât ca farmacist șef, cât și din poziția de coordonator farmacii.

Copiii au schimbat viziunea mea asupra lumii, asupra priorităților. Am fost surprinși să devenim părinți, nu o dată, chiar de ambele dăți. Fiecare dintre fete a deschis uși de care nu știam să existe.

La prima naștere am întâmpinat mari dificultăți în alăptare, așa că am citit toate resursele puse la dispoziție pe internet pentru a deveni și pentru mine ușor. Și am reușit.

Până s-a născut cea de-a doua fetiță am acordat suport în alăptare câtorva prietene. A două oară a fost atât de lin, natural, am aplicat tot ce citisem și a funcționat.

După câteva reușite în care am pus în practica ce învățasem, am realizat că mamele au nevoie de informații concrete, reale, pe care sa se poată baza în timp ce navigă prin multitudinea de păreri emise de apropiați și nu numai. Mai au nevoie de îndrumare și de sprijin, deoarece cunoștințele cadrelor medicale în acest domeniu sunt adeseori limitate.

Așa am decis că este momentul sa mă pregătesc pentru certificarea recunoscută internațional – IBCLC (citește articolul Ce este un IBCLC și de ce să îl alegi? Lista consultanților în lactație certificați din România). Un consultant acreditat posedă un set aparte de abilități și cunoștințe dându-i posibilitatea să abordeze situațiile întâlnite într-o manieră profesionistă, oferind soluții.

Voi face mereu, tot ce îmi stă în putință pentru a avea acces la toate informațiile de actualitate din domeniul meu – lactația umană. Mă informez în permanență deoarece doresc să excelez în ceea ce fac. Motivația mea este reușita voastră în alăptare.

Alăptarea contează și oferă siguranță familiei. Asigură-te că ai alături un profesionist consultând lista consultanților certificați în articolul de mai jos! Cine se poate numi consultant în lactație (alăptare)? De ce contează pregătirea celui care oferă acest serviciu?

Oricând întâmpini dificultăți în alăptare mă poți suna pentru a programa o consultație în alăptare.Te invit să urmărești paginile de facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei pentru informații la zi, din domeniul medical despre alăptare și … mai mult.

 

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile online până pe 15 august


This will close in 20 seconds

Call Now Button