Ce și cât învață un IBCLC?

Astăzi am ordonat cărțile de specialitate care m-au ajutat să ajung IBCLC. Confirm prin prezenta parcurgerea, înțelegerea și asumarea informațiilor din bibliografia fotografiată mai jos. 🙃
Pentru unele persoane consultanța în alăptare reprezintă doar poziționarea corectă a copilului la sân. În realitate aceasta este doar o mică parte dintr-o consultație, fiind ceea ce se vede cel mai ușor din exterior. Cunoștințele pe care trebuie să le deții ca profesionist în alăptare se întind de la evaluarea transferului de lapte și a anatomiei orale a nou-născutului, a mecanismului suptului, identificarea cauzelor pentru evoluția suboptimă a greutății sau a lactației insuficiente; aspecte nutriționale și biochimia laptelui matern; anatomia și patologia sânului și alăptarea în situații speciale – gemeni sau multipli; până la mame cu diverse afecțiuni sau copii cu malformații congenitale. Consultantul în lactație filtrează informațiile cunoscute și experiența dobândită, oferind soluții personalizate și specifice situației voastre.
https://lapieptulmamei.com/wp/ce-este-un-ibclc-si-de-ce-sa-il-alegi/

Dacă ai nevoie de sprijin pentru alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare sau daca dorești informații despre somnul copilului alăptat – mă poți suna pentru a programa o consultație în alăptare. 

Te invit să urmărești pagina de Facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei pentru a afla informații importante, relevante și de actualitate despre alăptare și creșterea copiilor.

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile video până pe 24 iulie


This will close in 20 seconds

Call Now Button