Termeni si Condiții – Politica de anulare/reprogramare consultații, Plăți online

Plata consultațiilor se face în avans și se achită conform facturii. Consultațiile neplătite în avans nu constituie o obligație pentru prestator (La pieptul mamei SRL) și vor fi onorate la discreția acestuia.

Anularea consultațiilor se poate face cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de consultație. Nerespectarea acestei constrângeri conduce către pierderea de către beneficiar a sumei aferente consultației, plătită conform facturii către prestator.

Reprogramarea consultațiilor este posibilă o singură dată și trebuie făcută cu cel puțin 3 zile lucrătoare în avans față de programarea stabilită. Data finală (cea agreată de comun acord în urma cererii de reprogramare) este supusă condițiilor din această politică și nu mai poate fi modificată. Data reprogramării trebuie sa fie stabilită de comun acord la mai puțin de 7 zile după programarea inițială.

Dacă există anumite situații imprevizibile, care sunt dincolo de controlul dumneavoastră, care vă determină să reprogramați sau să anulați o consultație – acestea trebuie anunțate în scris, în cel mai scurt timp posibil și dovedite prin acte/înscrisuri oficiale puse la dispoziția prestatorului.

Compania își desfășoară activitatea în conformitate cu legea română aplicabilă.

Informații plăți prin euplătesc.ro

FAQ euplatesc.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

https://www.euplatesc.ro/faqs.php

https://www.euplatesc.ro/contact.php

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button