La pieptul mamei donează pompe de sân către Maternitatea din Medgdia

Pe 5 ianuarie 2021 Asociația La pieptul mamei a donat 5 pompe de sân și 10 kituri, în valoare totală de 4500 lei, către maternitatea spitalului din Medgidia. Fiind primele pompe pe care le au, sunt binevenite și vor servi mamelor ce sunt separate de copii (din cauza COVID sau alte motive), care au copii ce nu se pot atașa la sân sau alte patologii asociate.

Le mulțumesc societăților și celor care au donat și au susținut proiectele Asociației La pieptul mamei. Mulțumesc managementului Spitalului Medgidia pentru receptivitate, facilitare și pentru că susțin alăptarea.

Pentru a fi la curent cu proiectele și activitățile Asociației te invit să urmărești pagina de facebook La pieptul mamei și Adina Popov IBCLC și să intri pe grupul de sprijin în alăptare La pieptul mamei.

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile video până pe 24 iulie


This will close in 20 seconds

Call Now Button