De Crăciun am făcut cadouri pentru copiii din spitalul județean și am donat echipamente și consumabile necesare către secția de pediatrie

Ne-am gândit să le oferim o bucurie copiilor care stau internați în spital de sărbători și astfel am decis ca activitatea caritabilă pe care o desfășurăm să o îndreptăm acolo. Am discutat cu cadrele medicale să aflăm ce ar mai avea nevoie și am achiziționat echipamente și consumabile pentru secția de pediatrie.

Astfel mai mult de 100 de copii au primit pachete de Crăciun din generozitatea voastră și a unor parteneri deja consacrați care susțin activitatea ONG-ului La pieptul mamei, prieteni, voluntari, necunoscuți, vecini, patroni etc: Monsson Trading, Stadler & Partners, Cromeet, Medrano SRL, Bebe Tei.

Cu ajutorul vostru am reușit sa strangem suma pe care ne am propus o, ba chiar mai mult. Acțiunea va fi continuată după sărbători când restul produselor vor fi pe stocul producătorilor și importatorilor.

Vă mulțumim sunteți excepționali!

S-au alăturat acțiunii noastre voluntarii Asociației La pieptul mamei, parteneri fideli ai campaniilor noastre și părinți ai grupului de sprijin pentru alăptare pe care îl moderez, precum și cadrele angajate ale secției de pediatrie din spitalul județean.

Mulțumim fiecăruia dintre voi, valoarea contribuției voastre s-a măsurat în zâmbetele copiilor.

Sunt Adina Popov, mamă, voluntar, consultant în lactație certificat IBCLC, președinte al Asociației La pieptul mamei.

Ne puteți oferi sprijinul vostru în continuare prin donații sau sponsorizări în contul de lei sau în cel de euro. Pregătim deja ideile pentru următoarea acțiune.

Nume: ASOCIATIA LA PIEPTUL MAMEI

IBAN: RO14INGB0000999909645175

Detalii tranzacție: Donatie

Cont euro PayPal https://lapieptulmamei.com/doneaza/

Aici poți găsi detalii despre acțiunile anterioare, în care împreună am adus bucurie atâtor familii: https://lapieptulmamei.com/doneaza/

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Call Now Button