Acțiunile sociale din luna martie 2022 desfășurate de Asociația La pieptul mamei

La finalul lunii februarie am lansat către voi apelul să ne susțineți în demersurile de a oferi celor aflați în nevoie alimente și articole de igienă personală. Am participat la toate solicitările pe care le-am primit din acel moment și am căutat să oferim sprijinul nostru în locurile în care am primit informații că există nevoi specifice. Am organizat astfel 4 acțiuni de donație în luna martie, cele mai multe de până acum într-un timp atât de scurt. Ne-ați susținut cu donații, astfel am putut da mai departe cele cu adevărat necesare. Vă mulțumim, împreună suntem mai vizibili și mai puternici.

În data de 7 martie am primit o solicitare de produse prin reprezentantul asociațiilor cu care ne-am unit forțele pentru Centrul de refugiați din vama Siret. Cristina Mocăniță a luat legătura cu coordonatorul voluntarilor din vamă, am aflat nevoile urgente și foarte specifice. Am pornit astfel lanțul uman care a dus la îndeplinirea sarcinii.

Am găsit prin colegii noștri un OM binevoitor (ce locuiește lângă Suceava) care să ridice produsele de la o adresă din Suceava unde putea livra Bringo comanda noastră. Domnul Costel, pe care nu îl cunoaștem personal, dar am reușit să îi cunoaștem sufletul, a așteptat semnalul nostru, după procesarea comenzii pentru a ridica produsele și a le duce către vama Siret. 

Pe data de 9 martie am primit, prin intermediul Irinei Andrișan, voluntar în Asociația La pieptul mamei solicitarea de la Centrul de primire refugiați din cartierul Abator, Constanța să oferim 20 lenjerii de pat și 20 cearceafuri pentru unitatea de cazare. Am achiziționat cele necesare și le-am livrat personal centrului.

În data de 25 martie am sprijinit Asociația Ana și copiii cu produse alimentare, comandate de către noi și livrate la sediul Asociației. Echipa asociației are ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Astăzi, împreună cu Anda Oprea și sprijinul financial al Axkid România am oferit către Crucea Roșie Constanța donații constând în alimente și produse de igienă pentru Centrul de colectare ajutoare pentru refugiați de la Pavilionul expozițional.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ați făcut posibilă această mobilizare.

  • vouă, care donați și aveți încredere că putem gestiona eficient donațiile
  • domnului Costel, care nu ne cunoaște, și a făcut toate cele de mai sus pentru alți oameni pe care nu îi cunoaște
  • Cristina Mocăniță, Anda Oprea, sunteți minunate
  • voluntarilor asociației minunați care au răspuns imediat
  • voluntarilor din vămi și fiecare centru
  • forței care ne permite să putem ajuta acum și nu ne pune în situația de a avea noi nevoie de acest ajutor.
  • Axkid Romania pentru donația scaunului auto în vedea achiziționării produselor necesare

Privind la fotografiile de mai jos contemplați, fiți recunoscători pentru fapta bună pe care ați făcut-o și încărcați-vă cu energie de sărbătoare!

Până la următoarea acțiune – cu bine!

Adina Popov, mamă, consultant în lactație certificat IBCLC, președinte al Asociației La pieptul mamei.

Ne puteți oferi sprijinul vostru în continuare prin donații sau sponsorizări în contul de lei sau în cel de euro.

Nume: ASOCIATIA LA PIEPTUL MAMEI

IBAN: RO14INGB0000999909645175

Detalii tranzacție: Donatie refugiati

Cont euro PayPal https://lapieptulmamei.com/doneaza/

Lasă un răspuns

CONTACTEAZĂ-NE! SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

Sfaturi importante despre alăptare, diversificare sau autodiversificare, înțărcare, somnul copilului alăptat și creșterea cu blândețe a copiilor gasesti si pe paginile Facebook La Pieptul Mamei și Adina Popov IBCLC sau in Grupul FB La Pieptul Mamei - sprijin în alăptare și creșterea copiilor.

Dacă întâlnești dificultăți în alăptare și ai nevoie de ajutor rapid, îți recomand să ne contactezi direct!

Reducere 20% la toate cursurile video până pe 24 iulie


This will close in 20 seconds

Call Now Button